Tag Archives: Nana

[Chapter 6] The Second of Telepathy

 

Untitled-1-Recovered

Casts’ profile

 

[6th] The Second of Telepathy

AUTHOR: Ifaloyshee // MAIN CAST :  Kim Sumin (OC), Oh Sehun,  Kim Jongin (Kai), Im JinAh (Nana), Choi Junhoong (Zelo), Kim Hyelim (Lime) // GENRE : Fantasy, Romance, Supranatural, Drama // DISC         : The casts are not belong to me. The story-line, plot, ideas are come from my mind. Dont copy  this story without my permission. And dont copy my idea, be creative pls. // RATING: PG. [ bakal sering naik seiring bertambahnya part] , Profanity, bloody and the other things.

The Second of Telepathy; Chapter Six

Copyright ©2013 Ifaloyshee

All rights reserved

 

 

 

Prev part: “…….. Sumin tidak menyangka kalau Oh Sehun yang amat dibencinya malah menjadi Partner-nya dalamPraktikum kegiatan belajar untuk hasil akhir nilai dan hal itu berarti Ia harus meluangkan waktunya untuk bersama dengan Sehun dalam kurun waktu yang sesering mungkin agar nilainya bisa baik. Dan bersamaan dengan hal itu, dia ternyata ditolong o Continue reading [Chapter 6] The Second of Telepathy

Advertisements

[chapter 3] The Second of Telepathy

Untitled-1-Recovered

[3rd] The Second of Telepathy

AUTHOR             : Ifaloyshee

MAIN CAST        :  Kim Sumin (OC), Oh Sehun,  Kim Jongin (Kai), Im JinAh (Nana), Choi Junhoong (Zelo), Kim Hyelim (Lime)

GENRE                 : Fantasy, Romance, Supranatural, Drama

DISC                      : The casts are not belong to me. The story-line, plot, ideas are comes from my mind. Dont copy  this story without my permission. And dont copy my idea, be creative pls.

RATING                               : PG. [ bakal sering naik seiring bertambahnya part] , Profanity, bloody and maybe….

 

Chapter 1 / Chapter 2

I present to you this New Character here

hhhhhh

>>>

Because there must be reason behind transition

>>>  Continue reading [chapter 3] The Second of Telepathy

THE WEDDING DRESS [RE-MAKE VERSION]

 

  • Lee Donghae, An artist. super junior’s member
  • Cho Hara (Original Character)
  • Nana After School sebagai malaikat baik yang bertugas untuk mengatur hidup dan mati Hara, tapi Nana sepertinya lebih tertarik dengan kisah cinta Hara dan donghae xD

Genre   : fantasy, romance, fluff, angst

 “ini sebenernya stock ff lama looh, tapi lupa mau dipublish ._____. okeee seperti yg saya bilang sebelumnya, ini versi re-make nya.. lebih panjang dan…angst? angst ato ngga hayooo gatau deh baca aja sendiri xp. jangan lupa komeen”


If i have some times to keep this love for you, i’ll use it as good as possible. If its  not, i will find it soon! Whatever the way is.

-The wedding dress- Continue reading THE WEDDING DRESS [RE-MAKE VERSION]

THE WEDDING DRESS [ORIGINAL VERSION]

poster credit goes to : http://chocolatespears.wordpress.com/gallery-art/

List dan deskripsi karakter:

  • Lee Donghae, an artist. member of super junior.
  • Cho Soorin (Original Character)
  • Nana After School sebagai malaikat baik yang bertugas untuk mengatur hidup dan mati Soorin, tapi Nana sepertinya lebih tertarik dengan kisah cinta soorin dan donghae XD

Genre   : romance, fantasy.

 “haaaai readers! *wave* ini ff sebenernya stok lama bangeet request-an dari dea onnie, dan mau dipublish lupa muluuu. nih akhirnya aku publish juga hahaha, tapi aku bikin dua versi. yg satunya lagi versi…err… a bit angst dan castnya donghae-hara sedangkan ini donghae-soorin tapi saya post dua2 nya deh ya soalnya beda endingnya. pokoknya baca aja deh dan jangan lupa komen okeee =)”

If i have some times to keep this love for you, i’ll use it as good as possible. If not, i will find it soon! Whatever the way is.

The wedding dress Continue reading THE WEDDING DRESS [ORIGINAL VERSION]