Category Archives: my Note

hey antis, wassup?

Oke, udah lama nih ga curhat sekarang gue mau curhat tentang… gini. masalahnya tuh bermula dari following (yg juga) followers gue usernamenya gue rahasiain ya demi kenyamanan masing – masing (??)

Gue baru aja buka twitter dan tiba – tiba dia muncul di TL gue ngeRT  tweet orang kalo gasalah sih ky gini tweetnya “kpop is n ot only suju, OMGay im not their freak (maksudnya bukan fansnya) bla bla bla” pokok nya intinya tuh orang nge bash SUJU secara sengaja. Trus dia ngetweet lagi bilang kalo dia gasuka SJ lah gitu-gitu lah pokoknya. (fyi, dia anti-SM deh kayaknya) sekarang gini deh, gue tau ya setiap artis emang selalu punya antis termasuk suju. Kadang gue juga bingung kok ada ya yang sebel sama SuJu oppadeul sampe segitunya emang mereka tuh gimana sih dimata mereka gue jadi curious deh Continue reading hey antis, wassup?

feel

i feel so shit today. I just saw his face again and sure, it was made me hurt.
why do i feel this way?
I want to throw out him from my life. My life is like a half-heaven if i’m not fall in love w/ him. And naooo, my life is like a half-hell cuz i feel so bad to loving him like this. I can’t stop cuz it’s love. Pure.
and him? just walk away and staring at my friend. he likes my friend. can u imagine what a shit he is?
i feel so sick when see both of them laughing and talking each other. You’ll regret it all

[Diary] Think Positively For National Exam^^

yeah, faa is here! this is geje postingan from meeh ~kekeke
National Exam is gettin closer right? 1 week again ! ouch, i must really get ready for it.
spend my time 4 study hard. maybe it can make me tired but~ hasilnya pasti bakal memuaskan if i really study hardly:]
1 week b4 exam, i’ll Stop internet-ing, stop tweeting, stop ff-ing, aaand stop kpop-ing,
it’ll be hard 4 meeh ;_;
inget panggung! saya mau berdiri di panggung kemenangan *amin* and i want to make my parents cry proudly when i get my graduation